28 Березня,
15:02

Альтернативна енергетика: потужні пристрої для заряджання всіх гаджетів

05.12.2022 10:53,   14141
Принцип отримання альтернативних джерел енергії ґрунтується на використанні ВДЕ (відновлювані джерела енергії). До таких сьогодні відносять енергію тепла нашої планети, відливів/припливів, вітру та сонця. Альтернативна енергетика є рядом методів, що дозволяють отримати енергію екологічно чистими способами з найменшою для нашої планети шкодою. Таку енергію можна використовувати на побутовому рівні, у виробничій та промисловій сфері тощо.

Які види альтернативної енергії вам відомі?

Існує кілька підходів для отримання альтернативної енергії:
  1. Енергія вітру — електричну енергію отримують за рахунок енергії руху повітряних мас (це так звані вітряки або вітряки).
  2. Геотермальна енергетика — використання тепла, одержуваного з надр землі (теплі джерела — геотермальні, розташовані у вулканічних та сейсмічно нестабільних районах).
  3. Сонячна енергія — для перетворення цього виду енергії необхідні сонячні батареї. Такий спосіб видобутку енергії вважається найбільш доступним за винятком єдиного недоліку — обсяг енергії, що отримується, безпосередньо залежить від погодних умов і часу доби.
  4. Гідроенергетика — енергія водних мас перетворюється на електричну енергію (наприклад, гідроелектростанції).
  5. Гравітаційна — електроенергію одержують, перетворюючи потенційну енергію гравітаційного поля нашої планети.
  6. Біопаливо — електроенергію видобувають за рахунок переробки органічних (твердих/рідких) продуктів.

Інтернет-магазин Unisport пропонує до покупки пристрої, що генерують та віддають електроенергію, а також аксесуари до них від таких відомих виробників, як Bresser, EcoFlow, Jackery:
  • портативних зарядних станцій;
  • сонячних панелей;
  • комплектів.

У нашому магазині ви можете купити альтернативні джерела енергії, ціна яких влаштує покупця навіть з малим рівнем достатку, оскільки ми пропонуємо як повну оплату, так і оплату товару частинами. Залишатися без джерела електроенергії сьогодні неможливо, оскільки це означає бути повністю дезорієнтованим та відірваним від світових подій. Вирішити цю проблему вам допоможуть альтернативні джерела енергії.

Які переваги та функції мають альтернативні джерела енергії з інтернет-магазину Unisport?

Кожному пристрою, представленому в нашому магазині, властиві ті чи інші переваги, але всі вони дають можливість підзарядки ваших гаджетів і живлення іншої апаратури в будь-якому місці, в будь-який час. Це і є головна функція джерел альтернативної енергії. Щоправда, при цьому важливо, щоб саме джерело, що акумулює великий обсяг енергії, було повністю заряджене.

Зарядна станція EcoFlow RIVER Max

Портативні зарядні станції
Це потужні пристрої, що акумулюють у собі обсяг енергії, достатній для підзарядки відразу кількох пристроїв — планшетів, телефонів, смарт-годин, колонок, освітлювальних приладів тощо. Кількість пристроїв, що підключаються, залежить від потужності портативної зарядної станції. Це легкі, мобільні пристрої, що заряджаються від будь-якого джерела живлення.

Зарядні станції EcoFlow — це потужні генератори, що заряджаються також від сонячної енергії, стануть джерелом живлення для цілого ряду побутових пристроїв:
  • телефону;
  • електрогриль;
  • мікрохвильові печі;
  • пральної машини;
  • холодильника та іншої техніки.
В інтернет-магазині Unisport можна купити портативну зарядну станцію EcoFlow необхідної потужності. Моделі станцій у лінійці EcoFlow є літій-іонними пристроями нового покоління, що характеризуються високою ємністю, потужністю, що дозволяє заряджати велику кількість побутової техніки та електромобілі

Сонячні панелі

У конструкцію сонячних панелей входить відразу кілька сонячних елементів, оскільки в одного такого елемента недостатньо енергії для перетворення її в електроенергію. Група сонячних елементів, зібрана в сонячну панель (батарею або модуль) виробляє більший обсяг електроенергії, достатній для використання в побуті та інших сферах (залежно від їх розміру).

Сонячна панель EcoFlow

Замовити або купити альтернативне джерело енергії пропонує населенню України інтернет-магазин Unisport. Вибирайте для своєї техніки надійне джерело живлення і ми негайно відправимо ваш товар до будь-якого населеного пункту нашої країни, який ви вкажете.
ECOFLOW    UNISPORT   
Рекомендуем почитать
13.05.2020 11:35   2340
«Kioto Rich» з 13 травня відновлює дію послуги «Заберу сам» в новому форматі.
28.01.2020 16:56   7193
Суші та роли - це не просто звичайні страви для нас - це справжнє мистецтво , яке вимагає особливого підходу та техніки. Любов наших кухарів до своєї справи допомагає їм досягти особливого смаку, перетворити звичні всім інгредієнти, в справжній гастрономічний ШЕДЕВР!
02.09.2019 14:54   2765
Ресторан KiotoRich представляє оновлене меню - зустрічаємо осінь смачними новинками!
27.05.2019 20:51   4050
Доставка от 500 грн бесплатно.
15.04.2019 22:05   2202
ЩОНЕДІЛІ при замовленні пляшки вина Villa Krim – Ви отримуєте знижку - 50% на цю пляшку.
13.12.2018 17:00   2469
Уявляєте, ми разом вже 8 років. За ці роки нам пощастило бачити вас в найпрекрасніші моменти вашого життя. Ви приходите до нас на свої свята, на свої дні народження та ювілеї весіль.
12.11.2018 22:40   2978
Отже, стартує нова Суперпропозиція від KiotoRich!
02.10.2018 21:12   2211
Смачні, цікаві та яскраві – ось так коротко можна охарактеризувати наші нові страви.
04.05.2018 14:58   2252
Замовте роли або сети на доставку від 500 грн., та отримайте іншу(і), на Ваш вибір, дешевшу страву(и), В ПОДАРУНОК!!!
05.04.2018 17:48   2770
Відтепер, в КiotoRich, з понеділка по п’ятницю з 11:00 до 15:00 діє спеціальна пропозиція – БРАНЧІ!
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок