19 Березня,
12:12

Церква виступає проти святкування Хелловіна та парадів йому присвячених

28.10.2016 15:47
Хелловін присвячений сатані, гидоті та абсолютному злу. Його принесла з собою модерна хвиля неопоганства, пов'язана з культурою смерті. Свято відьом і чаклунів поширилось зі США.

З історії:

300 років до Різдва Христового група поганських жерців – друїдів – тримала під своєю владою кельтський світ. Кожного року 31 жовтня, в день Хелловіна, на честь свого поганського божества «Самайн» вони проводили фестиваль смерті. Жерці ходили від хати до хати і вимагали дарів. З деяких сімей вони забирали дітей або дорослих як ритуальну жертву демону смерті. У разі відмови вони проголошували над домом смертельне прокляття. Звідти походить фраза «trick or treat» (прокляття або дар). Дорогу собі жерці освітлювали ріпами, з яких виймали середину і вирізали їх у вигляді обличчя. Всередині горіла свічка, зроблена з людського жиру від попередніх жертв. Ріпи представляли духа, який робив їх прокляття ефективним. У 18-19 століттях цей обновлений поганський ритуал потрапив в США, там ріпи замінили гарбузами. Слово Хелловін походить від «All Hallows'Eve» (в перекладі «Надвечір’я всіх святих»). Відомо, що в США, Австралії та інших країнах сатаністи в цю ніч проводять ритуальні вбивства.

Усвідомте собі, що під час «святкування» цього «веселого свята» ви пропонуєте себе чи своїх дітей прямо сатані. Це зрада Бога!!!

Чи ви б повірили, що ваші діти можуть так непомітно потрапити до світу окультизму через «хелловінську шоколадку», палаючі гарбузи чи хелловінський маскарад під час цього «свята»?

Це поганське свято, а сьогодні основне свято сатаністів, є прославлянням смерті і воно несумісне з вірою у Воскреслого Христа.

Погани-кельти вірили, що в ніч цього псевдосвята відкриваються двері пекла і демони, мешканці пекла, приходять на землю.

Хелловін є засобом втрати людяності і демонізації дитячої свідомості, запровадження моди на одяг з символікою смерті, дисгармонії, жорстокості, звірств. Вчителі вже в дитсадку і в школі вчать дітей насміхатися над смертю і людськими стражданнями, коли у грайливій формі використовують кров жертв в якості делікатесу. Ігри в демонських костюмах, які імітують людські жертви, диявольську посмішку, людські страждання і смерть – все це спричиняє в малих дітей деформацію психіки, здорового мислення, розлади особистості.

Хелловін є і великим маркетинговим обманом. Він пов'язаний з прибутком багатьох фірм (виготовлення іграшок, страхітливих костюмів...). У 2011 році США витратили на Хелловін понад 686 мільйонів доларів.

Церква запечатана кров'ю мучеників, які, хоча їм погрожували жорстокими тортурами і навіть смертю, відмовилися принести жертви та служити ідолам, за якими є ангели сатани.

Якщо ми беремо участь в обряді «trick or treat», то не обдаровуємо цими подарунками невинних дітей, але сатану, якому прийшли служити діти, імітуючи своїми костюмами демонів і душі померлих, що блукають в нічній темряві. Діти ходять по домах і просячи дарунків фактично вимагають у інших людей жесту співучасті у прославлянні сатани.

Сьогодні т.зв. «церква сатани» офіційно проголосила цей день своїм найбільшим святом.

Висновок: Закликаємо католицьких і православних священиків та протестантських пасторів, щоб провели серед своїх вірних перестережливо-просвітницьку роботу щодо сатанинського псевдосвята Хелловіна. Передусім українських дітей і молодь слід перестерегти перед його деструктивним демонічним впливом, що залишає наслідки на психіці і фізичному здоров'ї.

Цього року в Празі, тиждень після деморалізаційного походу Прага-прайд, чеські християни провели духовне очищення Праги. Вони йшли тим самим маршрутом з кадилом, кропили свяченою водою і проводили екзорцизм – виганяння демонів з Праги. Цього року чеський співак Пепа Нос на Вацлавській площі обґрунтував потребу екзорцизму. Він сказав: «Демони, які були викликані з пекла, самі туди не повернуться, треба їх через екзорцизм відіслати назад – туди, звідки вони прийшли». Нехай його слова і очисний похід християн Прагою стануть натхненням для українських християн і їхньої столиці Києва. Ані з Києва демони самі не відійдуть, вони мусять бути вигнані молитвою віри – екзорцизмом, кадилом і свяченою водою!
Источник: Прес-секретар Візантійського Вселенського Патріархату
Рекомендуем почитать
23.03
Суши — небольшие порции риса, завернутые в тонкие ломтики рыбы, морепродуктов и овощей. ...  
18.11
Вы предпочитаете жить в гостиничных номерах, из окон которых открываются прекрасные виды на море или горы? Однако сегодня мы расскажем вам о десятке у ...  
07.06
Мы используем специи ежедневно в приготовлении разных блюд, но не знаем о том, как порой сложно они добываются.   ...  
01.06
Кальвадос - крепкий алкогольный напиток, производимый в Нормандии путем перегонки яблочного сидра. Сложно сказать, когда в нормандских деревнях стали  ...  
30.05
Не только самым редким, но и самым экзотическим блюдом на нашей планете, пожалуй, можно назвать китайский суп из ласточкиных гнезд.   ...  
28.05
Едите ли вы рис или фасоль на завтрак? А как насчет супа мисо или жареной картошки? Некоторые блюда покажутся для других народов совершенно неприемлем ...  
13.05
Новый робот Shari способен "крутить" до 3600 роллов различной конфигурации и начинки в час. ...  
04.05
7 блюд, ставших национальным достоянием, деликатесом или просто необычным для туристов яством.   ...  
26.04
Так, в Западной Грузии широко распространён хлеб и особые лепёшки из кукурузной муки — мчади, в то время как в Восточной Грузии предпочитают пше ...  
26.03
Сны о еде снятся и по будням, и по праздникам, но сновидцы обращают на них внимание не часто. Ведь не покойник приснился, не авария, не любовная сцена ...  
разместить рекламу
разместить рекламу
разместить рекламу

Використання матеріалів сайту дозволяється за умови обов'язкового вказівки активного, не закритого для індексації пошуковими системами, не скриптового гіперпосилання на сайт Полтава-Інфо - Poltava.Info, для друкованих видань - з формулюванням "за матеріалами сайту Poltava.Info".

Увага! Копіювання інформації із розділів Афіша Полтави, Заклади HoReCa, Здоров'я та краса, Каталог підприємств заборонене у будь-якому вигляді!

Адміністрація сайту Полтава-Інфо не завжди поділяє думку авторів статей і не несе відповідальності за зміст інформації, яка розміщується відвідувачами ресурсу.

© 2004-2024 "Полтава-Інфо" інформаційний сайт
Про нас
|
Розміщення реклами
|
Контакти
|
Зворотній зв'язок